Покращуйте свій відеомаркетинг за допомогою субтитрів

26 жовт 2020


Збільште вплив ваших відеоповідомлень в Інтернеті, додавши субтитри. Чому це так важливо і як це легко зробити?

У FaceBook, YouTube, Vimeo та інших каналах є мільярди інших відео на додаток до ваших відео. Більшість компаній використовують свої відео як маркетинговий інструмент, щоб знайти нових клієнтів або надати існуючим клієнтам кращий досвід роботи з їхніми продуктами чи послугами.

Щоб підвищити вплив і охоплення вашого повідомлення в Інтернеті, дуже важливо додати субтитри до своїх відео. Тільки тоді пошукові системи зможуть зрозуміти ваше повідомлення так, як ви його хотіли. І вони можуть показати його тим, хто зацікавлений, і таким чином підвищити ваш рейтинг SEO. За умови, що звук вимкнено, коли люди на роботі, сидять у громадському транспорті або висять на дивані. Тільки з субтитрами глядач зрозуміє, що ви маєте сказати, і час перегляду збільшиться.

Це робить ваше відео краще виділяючим, частково тому, що текст «рухається» і таким чином привертає увагу. Ось як ваше повідомлення потрапляє в цю майже нескінченну колекцію відео в Інтернеті. Якщо ви дасте відео субтитри різними мовами, ви збільшите охоплення, охопивши більшу міжнародну аудиторію.

Завдяки VoiceToScript ми спростили створення субтитрів. Ви можете завантажити будь-який формат відео, і ви отримаєте файл субтитрів відео протягом кількох хвилин електронною поштою. Файл можна оновити за допомогою звичайного текстового редактора для останнього штриха, а потім завантажити на YouTube, FaceBook, Vimeo чи інші платформи. Таким чином ви можете субтитрувати свої нові відео, а також наявні. Для цього на всіх платформах є чіткі інструкції. Посилання на інструкцію YouTube.


Мовлення --> текст

Автоматично перетворюйте мовлення на текст за допомогою ШІ та редагуйте його в Word.

Аудіо та відео

Завантажте свій (багатомовний) запис і отримайте текст електронною поштою.

Безпечний і надійний.

Точність до 98%! Також підтримує двомовні транскрипції.
На понад 50 мовах.