Altyazılarla Video Pazarlamanızı Geliştirin

26 Ekim 2020


Altyazı ekleyerek internet video mesajlarınızın etkisini artırın. Bu neden bu kadar önemli ve nasıl kolayca yapılabilir?

FaceBook, YouTube, Vimeo ve diğer kanallarda sizin videolarınıza ek olarak milyarlarca başka video bulunmaktadır. Çoğu şirket, videolarını yeni müşteriler bulmak veya mevcut müşterilere ürün veya hizmetleriyle daha iyi bir deneyim sunmak için bir pazarlama aracı olarak kullanır.

Mesajınızın internet üzerindeki etkisini ve erişimini artırmak için videolarınıza altyazı koymanız çok önemlidir. Ancak o zaman, arama motorları mesajınızı olması gerektiği gibi anlayabilir. Ve ilgilenenlere gösterebilirler ve böylece SEO puanınızı yükseltebilirler. İnsanlar işteyken, toplu taşıma araçlarında otururken veya koltukta asılıyken sesin kapalı olduğu varsayımıyla. Sadece altyazı ile izleyici ne demek istediğinizi anlayacak ve izleme süresi artacaktır.

Kısmen metnin 'hareket etmesi' ve dolayısıyla dikkat çekmesi nedeniyle bu, videonuzun daha iyi öne çıkmasını sağlar. İnternetteki neredeyse sonsuz video koleksiyonunda mesajınız bu şekilde ortaya çıkıyor. Videonuza farklı dillerde altyazı eklerseniz, daha uluslararası bir kitleye ulaşarak erişiminizi daha da artırırsınız.

VoiceToScript ile altyazıyı kolaylaştırdık. Herhangi bir video formatını yükleyebilirsiniz ve birkaç dakika içinde e-posta ile bir video altyazı dosyası alacaksınız. Dosya, son rötuş için normal bir metin düzenleyiciyle güncellenebilir ve ardından YouTube, FaceBook, Vimeo veya diğer platformlara yüklenebilir. Bu sayede mevcut videolarınızın yanı sıra yeni videolarınıza da alt yazı yazabilirsiniz. Tüm platformlar bunun için net talimatlar yazdı. YouTube talimat bağlantısı.


Konuşma -> metin

Yapay zeka ile konuşmayı otomatik olarak metne dönüştürün ve Word'de düzenleyin.

Ses ve video

(Çok dilli) kaydınızı yükleyin ve metni e-postayla alın.

Güvenli ve Güvenilir.

%98'e kadar doğruluk! Ayrıca iki dilli transkripsiyonları da destekler.
50'den fazla dilde.