VoiceToScript förklaras

21 dec. 2022

VoiceToScript är den automatiska transkriptionstjänsten som gör transkribering av ljud- och videoinnehåll snabbt, enkelt och prisvärt.

Vår AI-drivna transkriptionstjänst använder den senaste tekniken för att ge dig korrekta och pålitliga transkriptioner på några minuter. Oavsett om du är journalist, forskare, podcastare eller någon som behöver transkribera ljud- eller videoinnehåll, är vår tjänst utformad för att göra ditt liv enklare.

Varför välja vår automatiska transkriptionstjänst?
  • Snabba och exakta transkriptioner: Våra avancerade algoritmer säkerställer att dina transkriptioner slutförs snabbt och korrekt, så att du kan fokusera på ditt arbete.
  • Lätt att använda: Vår användarvänliga plattform gör det enkelt att ladda upp dina ljud- eller videofiler och ta emot transkriptioner på några minuter.
  • Överkomlig prissättning: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser som är skräddarsydda för dina behov, så att du aldrig behöver oroa dig för att bryta banken
  • Säkert och konfidentiellt: Din integritet är vår högsta prioritet. Vi använder kryptering av industristandard för att hålla dina data säkra och konfidentiella.
  • Kundsupport: Vårt dedikerade kundsupportteam är tillgängligt för att svara på dina frågor och hjälpa dig med alla problem du kan ha.
Kom igång idag och upplev fördelarna med vår automatiska transkriptionstjänst själv. Ladda bara upp dina ljud- eller videofiler så tar vi hand om resten. Registrera dig nu och få din första transkription gratis!

Har du frågor om våra transkriptionstjänster? Kontakta oss eller skicka dem via e-post till support@voicetoscript.com .

Tal -> text

Konvertera automatiskt tal till text med AI och redigera det i Word.

Ljud och video

Ladda upp din (flerspråkiga) inspelning och få texten via e-post.

Säker och pålitlig.

Noggrann upp till 98 %! Stöder även tvåspråkiga transkriptioner.
På över 50 språk.