Ny! Tvåspråkiga transkriptioner automatiserade med AI.

21 feb 2024

I dagens snabba värld är behovet av effektiva och korrekta transkriptionstjänster högre än någonsin. VoiceToScript, ett ledande transkriptionsverktyg, har nu introducerat stöd för att skapa tvåspråkiga transkriptioner. Denna banbrytande funktion öppnar upp en värld av möjligheter för forskare, journalister och yrkesverksamma som arbetar med tvåspråkigt innehåll.

Genom att använda innovativ teknik för VoiceToScript kan användare effektivisera sin transkriptionsprocess och fokusera på innehållet i sina intervjuer. Oavsett om du är journalist, forskare eller professionell som arbetar med tvåspråkigt innehåll, erbjuder dessa verktyg en värdefull lösning för att hantera och analysera dina intervjuer effektivt.


vägskyltar för att stödja tvåspråkig transkriptionsriktning Automatisk transkription av tvåspråkiga intervjuer innebär användning av banbrytande teknik för att sömlöst konvertera talade ord på två språk till skriven text. Processen börjar vanligtvis med att ladda upp den inspelade intervjuljudfilen till ett transkriptionsverktyg som stöder tvåspråkig transkription. Verktyget analyserar sedan ljudet, känner igen och transkriberar talet på båda språken samtidigt. Avancerade taligenkänningsalgoritmer skiljer mellan de talade språken och transkriberar varje segment på respektive språk. Maskininlärningsmodeller hjälper till att förbättra noggrannheten genom att kontinuerligt lära sig och anpassa sig till olika accenter, dialekter och talmönster. Slutresultatet är en tvåspråkig transkription som fångar konversationen, så att användare enkelt kan komma åt, söka och analysera innehållet. Denna automatiserade process sparar inte bara tid och ansträngning utan säkerställer också integriteten och noggrannheten hos det transkriberade innehållet, vilket gör det till ett ovärderligt verktyg för forskare, journalister och proffs som arbetar med flerspråkigt innehåll.


Detaljerade instruktioner finns på voicetoscript.com/how-to-transcribe


Har du frågor om VoiceToScripts transkriptionstjänster? Kontakta oss eller skicka dem via e-post till support@voicetoscript.com .


Tal -> text

Konvertera automatiskt tal till text med AI och redigera det i Word.

Ljud och video

Ladda upp din (flerspråkiga) inspelning och få texten via e-post.

Säker och pålitlig.

Noggrann upp till 98 %! Stöder även tvåspråkiga transkriptioner.
På över 50 språk.