Förbättra din videomarknadsföring med undertexter

26 okt 2020


Öka effekten av dina internetvideomeddelanden genom att lägga till undertexter. Varför är detta så viktigt och hur kan det göras enkelt?

På Facebook, YouTube, Vimeo och andra kanaler finns det miljarder andra videor utöver dina videor. De flesta företag använder sina videor som ett marknadsföringsverktyg för att hitta nya kunder, eller ge befintliga kunder en bättre upplevelse av sina produkter eller tjänster.

För att öka effekten och räckvidden för ditt budskap på internet är det mycket viktigt att texta dina videor. Först då kommer sökmotorer att kunna förstå ditt budskap som du menade att det skulle vara. Och de kan visa det för dem som är intresserade och på så sätt öka din SEO-poäng. Under antagandet att ljudet är avstängt när folk är på jobbet, sitter i kollektivtrafiken eller hänger i soffan. Endast med undertexter kommer tittaren att förstå vad du har att säga och visningstiden kommer att öka.

Det gör att din video sticker ut bättre, bland annat för att text "rör på sig" och på så sätt drar till sig uppmärksamhet. Det är så ditt budskap kommer fram i den nästan oändliga samlingen av videor på internet. Om du textar din video på olika språk, kommer du att göra din räckvidd ännu större genom att nå en mer internationell publik.

Med VoiceToScript har vi gjort undertextning enkelt. Du kan ladda upp alla format av video och du kommer att få en video undertextfil inom några minuter via e-post. Filen kan uppdateras med en vanlig textredigerare för pricken över i:et och sedan laddas upp på YouTube, FaceBook, Vimeo eller andra plattformar. På så sätt kan du texta dina nya videor såväl som dina befintliga. Alla plattformar har skrivit tydliga instruktioner för detta. YouTube instruktionslänk.


Tal -> text

Konvertera automatiskt tal till text med AI och redigera det i Word.

Ljud och video

Ladda upp din (flerspråkiga) inspelning och få texten via e-post.

Säker och pålitlig.

Noggrann upp till 98 %! Stöder även tvåspråkiga transkriptioner.
På över 50 språk.