Îmbunătățiți-vă marketingul video cu subtitrări

26 oct 2020


Creșteți impactul mesajelor dvs. video pe internet adăugând subtitrări. De ce este acest lucru atât de important și cum se poate face cu ușurință?

Pe FaceBook, YouTube, Vimeo și alte canale, există miliarde de alte videoclipuri în plus față de videoclipurile tale. Majoritatea companiilor își folosesc videoclipurile ca instrument de marketing pentru a găsi clienți noi sau pentru a oferi clienților existenți o experiență mai bună cu produsele sau serviciile lor.

Pentru a crește impactul și acoperirea mesajului dvs. pe internet, este foarte important să vă subtitrați videoclipurile. Abia atunci motoarele de căutare vor putea înțelege mesajul dvs. așa cum ați vrut să fie. Și o pot arăta celor interesați și, astfel, vă pot crește scorul SEO. În ipoteza că sunetul este oprit atunci când oamenii sunt la serviciu, stau în transportul public sau atârnă pe canapea. Doar cu subtitrare spectatorul va înțelege ce ai de spus și timpul de vizionare va crește.

Acest lucru face ca videoclipul să iasă mai bine în evidență, parțial pentru că textul „se mișcă” și astfel atrage atenția. Așa apare mesajul tău în acea colecție aproape infinită de videoclipuri de pe internet. Dacă vă subtitrați videoclipul în diferite limbi, vă veți spori și mai multă acoperire, ajungând la un public mai internațional.

Cu VoiceToScript, am simplificat subtitrarea. Puteți încărca orice format de videoclip și veți primi un fișier de subtitrare video în câteva minute prin e-mail. Fișierul poate fi actualizat cu un editor de text obișnuit pentru atingerea finală și apoi poate fi încărcat pe YouTube, FaceBook, Vimeo sau alte platforme. În acest fel, poți subtitra noile videoclipuri, precum și pe cele existente. Toate platformele au scris instrucțiuni clare în acest sens. Link pentru instrucțiuni YouTube.


Vorbire --> text

Convertiți automat vorbirea în text cu AI și editați-o în Word.

Audio și Video

Încărcați înregistrarea dvs. (multilingvă) și primiți textul prin e-mail.

Sigur și de încredere.

Precizie de până la 98%! De asemenea, acceptă transcripții bilingve.
În peste 50 de limbi.