VoiceToScript uitgelegd

21 dec 2022

VoiceToScript is de geautomatiseerde transcriptieservice die het transcriberen van audio- en videocontent snel, gemakkelijk en betaalbaar maakt.

Onze door AI aangedreven transcriptieservice maakt gebruik van geavanceerde technologie om u binnen enkele minuten nauwkeurige en betrouwbare transcripties te bieden. Of u nu een journalist, onderzoeker, podcaster of iemand bent die audio- of video-inhoud moet transcriberen, onze service is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken.

Waarom kiezen voor onze geautomatiseerde transcriptieservice?
  • Snelle en nauwkeurige transcripties: onze geavanceerde algoritmen zorgen ervoor dat uw transcripties snel en nauwkeurig worden voltooid, zodat u zich kunt concentreren op uw werk.
  • Gebruiksvriendelijk: ons gebruiksvriendelijke platform maakt het gemakkelijk om uw audio- of videobestanden te uploaden en binnen enkele minuten transcripties te ontvangen.
  • Betaalbare prijzen: we bieden concurrerende prijzen die zijn afgestemd op uw behoeften, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat u de bank kapot maakt
  • Veilig en vertrouwelijk: Uw privacy is onze topprioriteit. We gebruiken industriestandaard encryptie om uw gegevens veilig en vertrouwelijk te houden.
  • Klantenondersteuning: Ons toegewijde klantenondersteuningsteam is beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met eventuele problemen.
Ga vandaag nog aan de slag en ervaar zelf de voordelen van onze geautomatiseerde transcriptieservice. Upload gewoon uw audio- of videobestanden en wij zorgen voor de rest. Meld u nu aan en ontvang uw eerste transcriptie gratis!

Vragen over onze transcriptiediensten? Neem contact met ons op of stuur ze per mail naar support@voicetoscript.com .

Spraak -> Tekst

Converteer spraak automatisch naar tekst met AI en bewerk deze in Word.

Audio en Video

Upload uw (meertalige) opname en ontvang de tekst per e-mail.

Veilig en betrouwbaar.

Nauwkeurig tot 98%! Ondersteunt ook tweetalige transcripties.
In meer dan 50 talen.