Nieuw! Tweetalige transcripties geautomatiseerd met AI.

21 feb 2024

In de snelle wereld van vandaag is de behoefte aan efficiënte en nauwkeurige transcriptiediensten groter dan ooit. VoiceToScript, een toonaangevend transcriptiehulpmiddel, heeft nu ondersteuning geïntroduceerd voor het maken van tweetalige transcripties. Deze baanbrekende functie opent een wereld aan mogelijkheden voor onderzoekers, journalisten en professionals die met tweetalige inhoud werken.

Door gebruik te maken van de innovatieve technologie van VoiceToScript kunnen gebruikers hun transcriptieproces stroomlijnen en zich concentreren op de inhoud van hun interviews. Of u nu een journalist, onderzoeker of professional bent die met tweetalige inhoud werkt, deze tools bieden een waardevolle oplossing voor het effectief beheren en analyseren van uw interviews.


verkeersborden ter ondersteuning van de tweetalige transcriptierichting Bij de automatische transcriptie van tweetalige interviews wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologie om gesproken woorden in twee talen naadloos om te zetten in geschreven tekst. Het proces begint doorgaans met het uploaden van het opgenomen audiobestand van het interview naar een transcriptietool die tweetalige transcriptie ondersteunt. De tool analyseert vervolgens de audio en herkent en transcribeert de spraak tegelijkertijd in beide talen. Geavanceerde algoritmen voor spraakherkenning maken onderscheid tussen de gesproken talen, waarbij elk segment nauwkeurig in de betreffende taal wordt getranscribeerd. Machine learning-modellen helpen de nauwkeurigheid te verbeteren door voortdurend te leren en zich aan te passen aan verschillende accenten, dialecten en spraakpatronen. Het eindresultaat is een tweetalige transcriptie die het gesprek vastlegt, zodat gebruikers de inhoud gemakkelijk kunnen openen, doorzoeken en analyseren. Dit geautomatiseerde proces bespaart niet alleen tijd en moeite, maar garandeert ook de integriteit en nauwkeurigheid van de getranscribeerde inhoud, waardoor het een hulpmiddel van onschatbare waarde is voor onderzoekers, journalisten en professionals die met meertalige inhoud werken.


Gedetailleerde instructies zijn te vinden op voicetoscript.com/how-to-transcribe


Heeft u vragen over de transcriptiediensten van VoiceToScript? Neem contact met ons op of stuur ze per mail naar support@voicetoscript.com .


Spraak -> Tekst

Converteer spraak automatisch naar tekst met AI en bewerk deze in Word.

Audio en Video

Upload uw (meertalige) opname en ontvang de tekst per e-mail.

Veilig en betrouwbaar.

Nauwkeurig tot 98%! Ondersteunt ook tweetalige transcripties.
In meer dan 50 talen.