Verbeter uw videomarketing met ondertitels

26 oct 2020


Vergroot de impact van uw internetvideoboodschappen door ondertiteling toe te voegen. Waarom is dit zo belangrijk en hoe kan dit eenvoudig worden gedaan?

Op FaceBook, YouTube, Vimeo en andere kanalen staan naast jouw video's miljarden andere video's. De meeste bedrijven gebruiken hun video's als marketingtool om nieuwe klanten te vinden of bestaande klanten een betere ervaring met hun producten of diensten te geven.

Om de impact en het bereik van je boodschap op internet te vergroten, is het van groot belang om je video's te ondertitelen. Alleen dan kunnen zoekmachines uw bericht begrijpen zoals u het bedoeld heeft. En ze kunnen het laten zien aan geïnteresseerden en zo je SEO-score verhogen. Ervan uitgaande dat het geluid uit staat als mensen aan het werk zijn, in het openbaar vervoer zitten of op de bank hangen. Alleen met ondertiteling begrijpt de kijker wat je te zeggen hebt en wordt de kijktijd langer.

Hierdoor komt je video beter tot zijn recht, mede doordat tekst 'beweegt' en zo de aandacht trekt. Zo komt uw boodschap over in die bijna oneindige verzameling video's op internet. Als je je video in verschillende talen ondertitelt, vergroot je je bereik door een meer internationaal publiek te bereiken.

Met VoiceToScript hebben we ondertiteling eenvoudig gemaakt. U kunt elk videoformaat uploaden en u ontvangt binnen enkele minuten een video-ondertitelingsbestand per e-mail. Het bestand kan voor de finishing touch worden bijgewerkt met een gewone teksteditor en vervolgens worden geüpload naar YouTube, FaceBook, Vimeo of andere platforms. Op deze manier kunt u zowel uw nieuwe video's als uw bestaande video's ondertitelen. Alle platformen hebben hiervoor duidelijke instructies geschreven. YouTube-instructielink.


Spraak -> Tekst

Converteer spraak automatisch naar tekst met AI en bewerk deze in Word.

Audio en Video

Upload uw (meertalige) opname en ontvang de tekst per e-mail.

Veilig en betrouwbaar.

Nauwkeurig tot 98%! Ondersteunt ook tweetalige transcripties.
In meer dan 50 talen.