VoiceToScript selitetty

21 joulukuu 2022

VoiceToScript on automaattinen transkriptiopalvelu, joka tekee ääni- ja videosisällön litteroinnista nopeaa, helppoa ja edullista.

Tekoälyllä toimiva transkriptiopalvelumme käyttää huipputeknologiaa tarjotakseen sinulle tarkat ja luotettavat transkriptiot minuuteissa. Olitpa toimittaja, tutkija, podcaster tai kuka tahansa, joka tarvitsee ääni- tai videosisällön litterointia, palvelumme on suunniteltu helpottamaan elämääsi.

Miksi valita automaattinen transkriptiopalvelumme?
  • Nopeat ja tarkat transkriptiot: Kehittyneet algoritmimme varmistavat, että transkriptioi valmistuvat nopeasti ja tarkasti, jotta voit keskittyä työhön.
  • Helppokäyttöinen: Käyttäjäystävällisen alustamme avulla on helppo ladata ääni- tai videotiedostoja ja vastaanottaa transkriptioita muutamassa minuutissa.
  • Edullinen hinnoittelu: Tarjoamme kilpailukykyisen hinnoittelun, joka on räätälöity tarpeisiisi, joten sinun ei koskaan tarvitse huolehtia pankin rikkomisesta
  • Turvallinen ja luottamuksellinen: Yksityisyytesi on meille ensisijaisen tärkeää. Käytämme alan standardien mukaista salausta pitääksemme tietosi turvassa ja luottamuksellisina.
  • Asiakastuki: Asiakastukitiimimme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua kaikissa mahdollisissa ongelmissa.
Aloita tänään ja koe automaattisen transkriptiopalvelumme edut itse. Lataa vain ääni- tai videotiedostosi, niin me hoidamme loput. Rekisteröidy nyt ja hanki ensimmäinen transkriptiosi ilmaiseksi!

Onko sinulla kysyttävää transkriptiopalveluistamme? Ota yhteyttä tai lähetä ne postitse osoitteeseen support@voicetoscript.com .

Puheesta tekstiksi

Muunna puhe automaattisesti tekstiksi tekoälyllä ja muokkaa sitä Wordissa.

Ääni- tai videotiedosto

Lataa (monikielinen) nauhoitteesi ja saat tekstin sähköpostitse.

Turvallinen ja luotettava.

Tarkkuus jopa 98 %! Tukee myös kaksikielisiä transkriptioita.
Yli 50 kielellä.