Uusi! Tekoälyllä automatisoidut kaksikieliset transkriptiot.

21 helmi 2024

Nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa tehokkaiden ja tarkkojen transkriptiopalvelujen tarve on suurempi kuin koskaan. VoiceToScript, johtava transkriptiotyökalu, on nyt ottanut käyttöön tuen kaksikielisten transkriptioiden luomiseen. Tämä uraauurtava ominaisuus avaa mahdollisuuksia tutkijoille, toimittajille ja ammattilaisille, jotka työskentelevät kaksikielisen sisällön parissa.

Käyttämällä innovatiivista VoiceToScript-teknologiaa käyttäjät voivat virtaviivaistaa transkriptioprosessiaan ja keskittyä haastattelujen sisältöön. Olitpa toimittaja, tutkija tai ammattilainen, joka työskentelee kaksikielisen sisällön parissa, nämä työkalut tarjoavat arvokkaan ratkaisun haastattelujen tehokkaaseen hallintaan ja analysointiin.


liikennemerkit, jotka tukevat kaksikielistä transkriptiosuuntaa Kaksikielisten haastattelujen automaattiseen transkriptioon sisältyy huipputeknologian käyttö, joka muuntaa puhutut sanat kahdella kielellä saumattomasti kirjoitetuksi tekstiksi. Prosessi alkaa tyypillisesti lataamalla tallennettu haastatteluäänitiedosto transkriptiotyökaluun, joka tukee kaksikielistä transkriptiota. Työkalu analysoi sitten äänen tunnistaen ja litteroimalla puheen molemmilla kielillä samanaikaisesti. Kehittyneet puheentunnistusalgoritmit erottavat puhutut kielet ja transkriptoivat jokaisen segmentin tarkasti vastaavalla kielellä. Koneoppimismallit auttavat parantamaan tarkkuutta oppimalla jatkuvasti ja mukautumalla erilaisiin aksentteihin, murteisiin ja puhemalleihin. Lopputuloksena on kaksikielinen transkriptio, joka vangitsee keskustelun ja jonka avulla käyttäjät voivat käyttää, etsiä ja analysoida sisältöä helposti. Tämä automatisoitu prosessi ei ainoastaan säästä aikaa ja vaivaa, vaan myös varmistaa litteroidun sisällön eheyden ja tarkkuuden, mikä tekee siitä korvaamattoman työkalun tutkijoille, toimittajille ja monikielisen sisällön parissa työskenteleville ammattilaisille.


Yksityiskohtaiset ohjeet löytyvät osoitteesta voicetoscript.com/how-to-transcribe


Onko sinulla kysyttävää VoiceToScriptin transkriptiopalveluista? Ota yhteyttä tai lähetä ne postitse osoitteeseen support@voicetoscript.com .


Puheesta tekstiksi

Muunna puhe automaattisesti tekstiksi tekoälyllä ja muokkaa sitä Wordissa.

Ääni- tai videotiedosto

Lataa (monikielinen) nauhoitteesi ja saat tekstin sähköpostitse.

Turvallinen ja luotettava.

Tarkkuus jopa 98 %! Tukee myös kaksikielisiä transkriptioita.
Yli 50 kielellä.