Paranna videomarkkinointiasi tekstityksellä

26 loka 2020


Lisää Internet-videoviestiesi vaikutusta lisäämällä tekstityksiä. Miksi tämä on niin tärkeää ja miten se voidaan tehdä helposti?

FaceBookissa, YouTubessa, Vimeossa ja muilla kanavilla on videoidesi lisäksi miljardeja muita videoita. Useimmat yritykset käyttävät videoitaan markkinointityökaluna löytääkseen uusia asiakkaita tai tarjotakseen nykyisille asiakkaille paremman kokemuksen tuotteistaan tai palveluistaan.

Jotta voisit lisätä viestisi vaikutusta ja kattavuutta Internetissä, on erittäin tärkeää tekstittää videosi. Vasta sitten hakukoneet voivat ymmärtää viestisi sellaisena kuin sen tarkoitit. Ja he voivat näyttää sen kiinnostuneille ja näin parantaa SEO-pisteitäsi. Olettaen, että ääni on pois päältä, kun ihmiset ovat töissä, istuvat julkisissa kulkuvälineissä tai roikkuvat sohvalla. Vain tekstityksen avulla katsoja ymmärtää, mitä sinulla on sanottavaa, ja katseluaika pitenee.

Näin videosi erottuu paremmin, osittain siksi, että teksti "liikkuu" ja herättää siten huomiota. Näin viestisi näkyy Internetin lähes loputtomassa videokokoelmassa. Jos tekstität videosi eri kielillä, tavoitat vieläkin enemmän tavoittamalla kansainvälisemmän yleisön.

VoiceToScriptin avulla olemme tehneet tekstityksestä helppoa. Voit ladata minkä tahansa muotoisen videon ja saat videon tekstitystiedoston muutaman minuutin kuluessa sähköpostitse. Tiedosto voidaan päivittää tavallisella tekstieditorilla viimeistelyä varten ja ladata sitten YouTubeen, FaceBookiin, Vimeoon tai muille alustoille. Tällä tavalla voit tekstittää uudet videosi sekä olemassa olevat videosi. Kaikilla alustoilla on tähän selkeät ohjeet. YouTube-ohjelinkki.


Puheesta tekstiksi

Muunna puhe automaattisesti tekstiksi tekoälyllä ja muokkaa sitä Wordissa.

Ääni- tai videotiedosto

Lataa (monikielinen) nauhoitteesi ja saat tekstin sähköpostitse.

Turvallinen ja luotettava.

Tarkkuus jopa 98 %! Tukee myös kaksikielisiä transkriptioita.
Yli 50 kielellä.