Επεξήγηση VoiceToScript

21 Δεκ 2022

Το VoiceToScript είναι η αυτοματοποιημένη υπηρεσία μεταγραφής που κάνει τη μεταγραφή περιεχομένου ήχου και βίντεο γρήγορη, εύκολη και οικονομικά προσιτή.

Η υπηρεσία μεταγραφής με τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για να σας παρέχει ακριβείς και αξιόπιστες μεταγραφές μέσα σε λίγα λεπτά. Είτε είστε δημοσιογράφος, ερευνητής, podcaster ή οποιοσδήποτε χρειάζεται να μεταγράψει περιεχόμενο ήχου ή βίντεο, η υπηρεσία μας έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη ζωή σας.

Γιατί να επιλέξετε την υπηρεσία αυτόματης μεταγραφής;
  • Γρήγορες και ακριβείς μεταγραφές: Οι προηγμένοι αλγόριθμοί μας διασφαλίζουν ότι οι μεταγραφές σας ολοκληρώνονται γρήγορα και με ακρίβεια, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην εργασία σας.
  • Εύκολο στη χρήση: Η φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα μας διευκολύνει τη μεταφόρτωση των αρχείων ήχου ή βίντεο και τη λήψη μεταγραφών σε λίγα λεπτά.
  • Προσιτές τιμές: Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ μήπως σπάσετε τα χρήματα
  • Ασφαλές και εμπιστευτικό: Το απόρρητό σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Χρησιμοποιούμε βιομηχανικά πρότυπα κρυπτογράφησης για να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας ασφαλή και εμπιστευτικά.
  • Υποστήριξη πελατών: Η αφοσιωμένη ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσει με τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε.
Ξεκινήστε σήμερα και ζήστε τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας αυτοματοποιημένης μεταγραφής για τον εαυτό σας. Απλώς ανεβάστε τα αρχεία ήχου ή βίντεο και θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα. Εγγραφείτε τώρα και αποκτήστε την πρώτη σας μεταγραφή δωρεάν!

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μεταγραφής μας; Επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλτε τα μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση support@voicetoscript.com .

Ομιλία --> κείμενο

Αυτόματη μετατροπή ομιλίας σε κείμενο με AI και επεξεργασία της στο Word.

Ήχος και Βίντεο

Ανεβάστε την (πολύγλωσση) ηχογράφηση σας και λάβετε το κείμενο μέσω email.

Ασφαλές και αξιόπιστο.

Ακρίβεια έως και 98%! Υποστηρίζει επίσης δίγλωσσες μεταγραφές.
Σε περισσότερες από 50 γλώσσες.