VoiceToScript forklaret

21 Dec 2022

VoiceToScript er den automatiske transskriptionstjeneste, der gør transskribering af lyd- og videoindhold hurtig, nem og overkommelig.

Vores AI-drevne transskriptionstjeneste bruger banebrydende teknologi til at give dig nøjagtige og pålidelige transskriptioner på få minutter. Uanset om du er journalist, researcher, podcaster eller enhver, der har brug for at transskribere lyd- eller videoindhold, er vores service designet til at gøre dit liv lettere.

Hvorfor vælge vores automatiske transskriptionstjeneste?
  • Hurtige og præcise transskriptioner: Vores avancerede algoritmer sikrer, at dine transskriptioner bliver gennemført hurtigt og præcist, så du kan fokusere på dit arbejde.
  • Nem at bruge: Vores brugervenlige platform gør det nemt at uploade dine lyd- eller videofiler og modtage transskriptioner på få minutter.
  • Overkommelige priser: Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, der er skræddersyet til dine behov, så du aldrig behøver at bekymre dig om at bryde banken
  • Sikker og fortrolig: Dit privatliv er vores topprioritet. Vi bruger industristandardkryptering for at holde dine data sikre og fortrolige.
  • Kundesupport: Vores dedikerede kundesupportteam står til rådighed for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med eventuelle problemer, du måtte have.
Kom i gang i dag, og oplev fordelene ved vores automatiske transskriptionstjeneste for dig selv. Du skal blot uploade dine lyd- eller videofiler, så tager vi os af resten. Tilmeld dig nu og få din første transskription gratis!

Har du spørgsmål om vores transskriptionstjenester? Kontakt os eller send dem via mail til support@voicetoscript.com .

Tale -> tekst

Konverter automatisk tale til tekst med AI og rediger den i Word.

Audio og video

Upload din (flersprogede) optagelse og få teksten på e-mail.

Sikker og pålidelig.

Nøjagtig op til 98 %! Understøtter også tosprogede transskriptioner.
På over 50 sprog.