Ny! Tosprogede transskriptioner automatiseret med AI.

21 Feb 2024

I dagens tempofyldte verden er behovet for effektive og nøjagtige transskriptionstjenester højere end nogensinde. VoiceToScript, et førende transskriptionsværktøj, har nu introduceret support til at skabe tosprogede transskriptioner. Denne banebrydende funktion åbner en verden af muligheder for forskere, journalister og fagfolk, der arbejder med tosproget indhold.

Ved at bruge innovativ teknologi fra VoiceToScript kan brugere strømline deres transskriptionsproces og fokusere på indholdet af deres interviews. Uanset om du er journalist, forsker eller professionel, der arbejder med tosproget indhold, tilbyder disse værktøjer en værdifuld løsning til effektiv styring og analyse af dine interviews.


vejskilte for at understøtte tosproget transskriptionsretning Automatisk transskription af tosprogede interviews involverer brugen af banebrydende teknologi til at konvertere talte ord på to sprog til skrevet tekst problemfrit. Processen begynder typisk med at uploade den optagede interviewlydfil til et transskriptionsværktøj, der understøtter tosproget transskription. Værktøjet analyserer derefter lyden, genkender og transskriberer talen på begge sprog samtidigt. Avancerede talegenkendelsesalgoritmer skelner mellem de talte sprog og transskriberer nøjagtigt hvert segment på det respektive sprog. Maskinlæringsmodeller hjælper med at forbedre nøjagtigheden ved løbende at lære og tilpasse sig forskellige accenter, dialekter og talemønstre. Slutresultatet er en tosproget transskription, der fanger samtalen, så brugerne nemt kan få adgang til, søge og analysere indholdet. Denne automatiserede proces sparer ikke kun tid og kræfter, men sikrer også integriteten og nøjagtigheden af det transskriberede indhold, hvilket gør det til et uvurderligt værktøj for forskere, journalister og fagfolk, der arbejder med flersproget indhold.


Detaljerede instruktioner kan findes på voicetoscript.com/how-to-transcribe


Har du spørgsmål om VoiceToScript' transskriptionstjenester? Kontakt os eller send dem via mail til support@voicetoscript.com .


Tale -> tekst

Konverter automatisk tale til tekst med AI og rediger den i Word.

Audio og video

Upload din (flersprogede) optagelse og få teksten på e-mail.

Sikker og pålidelig.

Nøjagtig op til 98 %! Understøtter også tosprogede transskriptioner.
På over 50 sprog.