Forbedre din videomarkedsføring med undertekster

26 Okt 2020


Forøg virkningen af dine internetvideobeskeder ved at tilføje undertekster. Hvorfor er dette så vigtigt, og hvordan kan det gøres nemt?

På Facebook, YouTube, Vimeo og andre kanaler er der milliarder af andre videoer ud over dine videoer. De fleste virksomheder bruger deres videoer som et marketingværktøj til at finde nye kunder, eller give eksisterende kunder en bedre oplevelse med deres produkter eller tjenester.

For at øge virkningen og rækkevidden af dit budskab på internettet er det meget vigtigt at undertekste dine videoer. Først da vil søgemaskinerne være i stand til at forstå dit budskab, som du havde tænkt dig det. Og de kan vise det til dem, der er interesserede og dermed øge din SEO-score.Ud fra den antagelse, at lyden er slukket, når folk er på arbejde, sidder i offentlig transport eller hænger i sofaen. Kun med undertekster vil seeren forstå, hvad du har at sige, og visningstiden vil øges.

Det får din video til at skille sig bedre ud, blandt andet fordi tekst 'bevæger sig' og dermed tiltrækker opmærksomhed. Det er sådan dit budskab kommer frem i den næsten uendelige samling af videoer på internettet. Hvis du undertekster din video på forskellige sprog, vil du gøre din rækkevidde endnu større ved at nå ud til et mere internationalt publikum.

Med VoiceToScript har vi gjort undertekstning let. Du kan uploade ethvert format af video, og du vil modtage en video undertekstfil inden for et par minutter via e-mail. Filen kan opdateres med en almindelig teksteditor til prikken over i'et og derefter uploades til YouTube, FaceBook, Vimeo eller andre platforme. På denne måde kan du undertekste dine nye videoer såvel som dine eksisterende. Alle platforme har skrevet klare instruktioner til dette. YouTube instruktionslink.


Tale -> tekst

Konverter automatisk tale til tekst med AI og rediger den i Word.

Audio og video

Upload din (flersprogede) optagelse og få teksten på e-mail.

Sikker og pålidelig.

Nøjagtig op til 98 %! Understøtter også tosprogede transskriptioner.
På over 50 sprog.