Vysvětlení VoiceToScript

21 prosinec 2022

VoiceToScript je služba automatického přepisu, díky které je přepis audio a video obsahu rychlý, snadný a cenově dostupný.

Naše přepisovací služba využívající umělou inteligenci využívá nejmodernější technologie, aby vám poskytla přesné a spolehlivé přepisy během několika minut. Ať už jste novinář, výzkumník, podcaster nebo kdokoli, kdo potřebuje přepisovat audio nebo video obsah, naše služba je navržena tak, aby vám usnadnila život.

Proč si vybrat naši službu automatického přepisu?
  • Rychlé a přesné přepisy: Naše pokročilé algoritmy zajistí, že vaše přepisy budou dokončeny rychle a přesně, takže se můžete soustředit na svou práci.
  • Snadné použití: Naše uživatelsky přívětivá platforma usnadňuje nahrávání vašich audio nebo video souborů a přijímání přepisů během několika minut.
  • Dostupné ceny: Nabízíme konkurenceschopné ceny, které jsou přizpůsobeny vašim potřebám, takže se nikdy nebudete muset obávat, že zruinujete
  • Bezpečné a důvěrné: Vaše soukromí je naší nejvyšší prioritou. Aby byla vaše data v bezpečí a důvěrná, používáme standardní šifrování.
  • Zákaznická podpora: Náš specializovaný tým zákaznické podpory je k dispozici, aby zodpověděl vaše otázky a pomohl vám s případnými problémy.
Začněte ještě dnes a vyzkoušejte na vlastní kůži výhody naší služby automatického přepisu. Jednoduše nahrajte své audio nebo video soubory a my se postaráme o zbytek. Zaregistrujte se nyní a získejte svůj první přepis zdarma!

Máte nějaké dotazy k našim přepisovacím službám? Kontaktujte nás nebo je pošlete e-mailem na adresu support@voicetoscript.com .

Řeč --> text

Automaticky převádějte řeč na text pomocí AI a upravujte ji ve Wordu.

Audio a video

Nahrajte svou (vícejazyčnou) nahrávku a získejte text e-mailem.

Bezpečné a spolehlivé.

Přesnost až 98 %! Podporuje také dvojjazyčné přepisy.
Ve více než 50 jazycích.