Nový! Automatizované dvojjazyčné přepisy pomocí AI.

21 února 2024

V dnešním uspěchaném světě je potřeba efektivních a přesných přepisových služeb vyšší než kdy jindy. VoiceToScript, přední přepisovací nástroj, nyní zavedl podporu pro vytváření dvojjazyčných přepisů. Tato převratná funkce otevírá svět možností pro výzkumníky, novináře a profesionály, kteří pracují s dvojjazyčným obsahem.

Využitím inovativní technologie VoiceToScript mohou uživatelé zefektivnit proces přepisu a soustředit se na obsah svých rozhovorů. Ať už jste novinář, výzkumník nebo profesionál pracující s dvojjazyčným obsahem, tyto nástroje nabízejí cenné řešení pro efektivní správu a analýzu vašich rozhovorů.


dopravní značky na podporu směru dvojjazyčného přepisu Automatický přepis bilingvních rozhovorů zahrnuje použití nejmodernějších technologií k hladkému převodu mluveného slova ve dvou jazycích na psaný text. Proces obvykle začíná nahráním zvukového souboru nahraného rozhovoru do přepisovacího nástroje, který podporuje dvojjazyčný přepis. Nástroj poté analyzuje zvuk, rozpozná a přepíše řeč v obou jazycích současně. Pokročilé algoritmy rozpoznávání řeči rozlišují mezi mluvenými jazyky a přesně přepisují každý segment do příslušného jazyka. Modely strojového učení pomáhají zlepšovat přesnost neustálým učením a přizpůsobováním se různým přízvukům, dialektům a řečovým vzorům. Konečným výsledkem je dvojjazyčný přepis, který zachycuje konverzaci a umožňuje uživatelům snadno přistupovat, vyhledávat a analyzovat obsah. Tento automatizovaný proces nejen šetří čas a úsilí, ale také zajišťuje integritu a přesnost přepisovaného obsahu, což z něj činí neocenitelný nástroj pro výzkumníky, novináře a profesionály pracující s vícejazyčným obsahem.


Podrobné pokyny naleznete na adrese voicetoscript.com/how-to-transcribe


Máte nějaké dotazy ohledně přepisovacích služeb VoiceToScript? Kontaktujte nás nebo je pošlete e-mailem na adresu support@voicetoscript.com .


Řeč --> text

Automaticky převádějte řeč na text pomocí AI a upravujte ji ve Wordu.

Audio a video

Nahrajte svou (vícejazyčnou) nahrávku a získejte text e-mailem.

Bezpečné a spolehlivé.

Přesnost až 98 %! Podporuje také dvojjazyčné přepisy.
Ve více než 50 jazycích.