Vylepšete svůj video marketing pomocí titulků

26 Oct 2020


Zvyšte dopad svých internetových videozpráv přidáním titulků. Proč je to tak důležité a jak to lze snadno udělat?

Na FaceBooku, YouTube, Vimeo a dalších kanálech jsou kromě vašich videí miliardy dalších videí. Většina společností používá svá videa jako marketingový nástroj k nalezení nových zákazníků nebo k tomu, aby stávajícím zákazníkům poskytla lepší zkušenost s jejich produkty nebo službami.

Chcete-li zvýšit dopad a dosah vašeho sdělení na internetu, je velmi důležité k vašim videím přidat titulky. Jedině tak budou vyhledávače schopny porozumět vaší zprávě tak, jak jste zamýšleli. A mohou to ukázat zájemcům a zvýšit tak vaše SEO skóre. Za předpokladu, že je zvuk vypnutý, když jsou lidé v práci, sedí v MHD nebo visí na gauči. Teprve s titulky divák pochopí, co máte říct a doba sledování se prodlouží.

Díky tomu vaše video lépe vynikne, částečně proto, že se text „pohybuje“, a tím přitahuje pozornost. Tak se vaše sdělení objeví v té téměř nekonečné sbírce videí na internetu. Pokud k videu přidáte titulky v různých jazycích, ještě více rozšíříte svůj zásah tím, že oslovíte více mezinárodní publikum.

Díky VoiceToScriptu jsme titulkování zjednodušili. Můžete nahrát jakýkoli formát videa a během několika minut obdržíte e-mailem soubor s titulky videa. Soubor lze pro dokončení aktualizovat běžným textovým editorem a poté jej nahrát na YouTube, FaceBook, Vimeo nebo jiné platformy. Tímto způsobem můžete otitulkovat svá nová videa i svá stávající. Všechny platformy k tomu mají napsané jasné pokyny. Odkaz na návod na YouTube.


Řeč --> text

Automaticky převádějte řeč na text pomocí AI a upravujte ji ve Wordu.

Audio a video

Nahrajte svou (vícejazyčnou) nahrávku a získejte text e-mailem.

Bezpečné a spolehlivé.

Přesnost až 98 %! Podporuje také dvojjazyčné přepisy.
Ve více než 50 jazycích.